FÖRETAGSLÖSNINGAR

Skapa en sundare företagsmiljö med effektiva gruppträningar

HIT-cirkel i grupp

6 – 12 personer 

Funktionell och intensiv träning i 45 minuter där man använder sig av vår multibur i anläggningen, vi har allt från Monkey bars och Snakerops till utmanande kroppsövningar. Ett alternativ för den som vill ha lite hårdare och framförallt effektiv träning

Personlig träning i grupp

4 – 6 personer

Träna med PT och få öven fördelen med attr träna i grupp. Ni kommer själva överens om innehållet i lektionen och är fria att anpassa träningen efter specifika mål eller helt enkelt förbättra er hälsa och ha roligt på samma gång.

 

GRIT-series, träning i grupp

8 – 20 personer

En serie intensiva 30 minuters pass med fokus på antingen styrka, plyometriska rörelser för ökad spänst eller kondition. En serie roliga och högintensiva träningspass

Skräddarsydda paket

Flexibla lösningar

Vi anpassar träningen efter era önskemål och mål, vi kan även komma ut till er och utföra träningen på plats efter överenskommelse och behov.

Föreläsningar om kost och hälsa

90 Minuter

90 minuter långa föreläsningar där vi kommer ut till er och föreläser om ämnen som berör och har sin förankring i hälsa och träning.

Hälsoanpassade luncher

Tanka kroppen med rätt bränsle

Varför inte ge kroppen allt den behöver i en och samma måltid utan att trumma på kvalité, smak och utförande. Våra flexibla rätter kan anpassas och justeras efter era behov och byggas på med fullvärdiga proteiner, snabba/långsamma kolhydrater och rätt sorts fetter.